IMG_8279 (1)
picture-2600 (6)
picture-2600 (1)
picture-1600 (67)
picture-2600 (3)
picture-2600 (4) (1)
picture-2600 (5) (1)

********************

De aanmeldknoppen voor de dodenherdenking op 4 mei en de voorjaars barbecue op 25 mei zijn geactiveerd en u kunt zich vanaf nu daarvoor inschrijven. (zie boven)

********************

Paaslunch 28 maart 2024

Na het meer dan mooie succes van de Kerstlunch waar we met een volle zaal met veteranen van een voortreffelijke Kerstlunch hebben genoten heeft het bestuur SVOC-LbO besloten om dit jaar, voor het eerst, ook een Paaslunch te gaan organiseren. Vandaag is het dan zover en we zijn weer erg tevreden over het aantal veteranen dat aanschuift bij deze Paaslunch. Ook zijn we zeer blij met de aanwezigheid van een 6-tal Burgemeesters van de gemeenten waar we een nauwe samenwerking mee hebben. Dit zijn Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing van de gemeente Oldebroek, Burgemeester Jan Nathan Rozendaal van de gemeente Elburg, Burgemeester Marleen Sanderse van de gemeente Hattem, Burgemeester Olaf Prinsen van de gemeente Heerde, Burgemeester Celine Blom van de gemeente Nunspeet en last but not least Burgemeester Tom Horn van de gemeente Epe.

Na de inloop en ontvangst van al onze gasten heeft onze voorzitter Bart Rosengarten eenieder van harte welkom geheten. Natuurlijk ligt onze focus bij het aandacht schenken aan onze veteranen maar even wat speciale aandacht voor de Burgemeesters, die in hun hoedanigheid ook het een en ander voor de veteranen betekenen, is zeker op zijn plaats.
Met hun aanwezigheid en het ondertekenen van een intentieverklaring onderstrepen zij het belang van de aandacht en de erkenning voor de veteranen.

Ook voor deze lunch heeft het team van Paresto weer alles uit de kast getrokken om de gasten een heerlijke lunch voor te schotelen.

Wederom voor ons als organisatie een prima activiteit waar we met plezier op terug kijken en waar door de aanwezige veteranen weer vele herinneringen onderling werden gedeeld.

U kunt alle foto's van de Paaslunch bekijken. Klik op de knop Jaarprogramma (zie boven) en scroll naar beneden naar het jaartal 2024

********************

Nieuw bereikbaarheidsnummer voor ons VOC.

Met het in gebruik nemen van het nieuwe netwerk op de kazerne hebben wij eveneens een nieuw nummer ontvangen. Wij zijn voortaan te bereiken op:

088-9516468

********************

Contactloos pinnen in ons VOC

Om de financiƫn zo eenvoudig mogelijk te houden voor onze gastvrouwen en heren zijn we overgegaan naar (contactloos) pinnen.

Je kunt nu bij aankoop van een aandenken in ons huis (contactloos) pinnen.

Contante betaling is niet meer mogelijk.
Uiteraard blijft de koffie en thee gratis.

********************